Peste 50 de producători agricoli livrează fructe și legume prin Casa Unirea

168
Peste 50 de producători agricoli livrează fructe și legume prin Casa Unirea - peste50deproducatoriagricolilivr-1668525544.jpg

Articole de la același autor

În prima lună de la reînceperea activității, Casa de Comerț Agroalimentar Unirea a încheiat contracte-cadru cu peste 50 cooperative și producători agricoli, pentru livrarea a peste 140 de tone de produse agroalimentare. Pentru valorificarea produselor românești, Unirea a încheiat parteneriate cu lanțurile de magazine Carrefour, Metro și Penny, la care se vor adăuga Kaufland și Profi. De asemenea, în vederea valorificării produselor locale pe lanțul scurt de aprovizionare, conducerea Casei Unirea a demarat o serie de discuții cu reprezentanții rețelelor de magazine locale.

Casa de Comerț Agroalimentar Unirea primește zilnic, pe adresa oficială de email, oferte ale producătorilor români interesați să își valorifice produsele.
 

Pe lângă accesul produselor românești în hypermarketuri și în rețelele locale de magazine, conducerea Casei Unirea negociază cu reprezentanții retailerilor pentru a le pune la dispoziție producătorilor spații din parcările hypermarketurilor, pentru organizarea de târguri și piețe volante la sfârșitul săptămânii, astfel încât consumatorii să aibă posibilitatea să achiziționeze produsele românești direct de la producători.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6305 secunde