Reprezentanții producătorilor agricoli, în dialog cu premierul Nicolae Ciucă

137
Reprezentanții producătorilor agricoli, în dialog cu premierul Nicolae Ciucă - reprezentantiiproducatoriloragri-1643390921.jpg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ionel Ciucă continuă dialogul social cu organizațiile patronale. Pe data de 27 ianuarie 2022, a primit o delegație a producătorilor agricoli și retailerilor din România. „Discuțiile s-au referit la ultimele evoluții ale pandemiei de COVID-19, la efectele creșterii prețurilor pe piața energetică, ca și la nevoia de asigurare a unui mediu predictibil pentru funcționarea firmelor, susținerea producătorilor agro-alimentari și a industriei alimentare.

Prim-ministrul Nicolae Ionel Ciucă a arătat că Executivul are în vedere permanent necesitatea corelării măsurilor de protecție a populației împotriva pandemiei COVID-19 cu cele de susținere a unui mediu economic competitiv, care să permită derularea afacerilor și asigurarea locurilor de muncă. De asemenea, premierul a prezentat măsurile luate de Guvern în scopul limitării efectelor creșterii prețului la energie”, se arată în comunicatul dat publicității. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4302 secunde