Reprezentanții industriei turismului s-au întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă

284
Reprezentanții industriei turismului s-au întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă - reprezentantiiindustrieiturismul-1642793260.jpg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții Alianței pentru Turism. Au fost discutate următoarele teme: măsurile guvernamentale de susținere a industriei HORECA; soluționarea dificultăților legate de asigurarea forței de muncă în acest sector; predictibilitatea normelor de sănătate publică; promovarea României ca destinație turistică; sprijinirea turismului balnear.

Primul-ministru a subliniat faptul că sectoarele economice afectate de măsurile de protecție împotriva pandemiei Covid-19 sunt susținute prin reintroducerea șomajului tehnic.

La propunerea reprezentanților Alianței pentru Turism, au fost abordate în cadrul discuțiilor dificultățile legate de asigurarea forței de muncă necesare acestui sector, acordarea de sprijin pentru angajații sezonieri, compensarea taxelor datorate cu cele recuperate de la stat.

Consultările vor continua la nivelul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, urmând ca în scurt timp să fie prezentate prim-ministrului soluții la dificultățile semnalate de industria HORECA și un calendar de implementare a acestora.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.467 secunde