Concurs Peste 50% dintre IMM-uri susțin creșterea salariului minim

343

Articole de la același autor

Peste 50% dintre IMM-uri sunt de acord cu creșterea salariului minim, în timp ce 38% se declară împotriva acestui lucru, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).
"Aproximativ 50% dintre respondenți afirmă că sunt de acord cu creșterea salariului minim pe economie, în timp ce 38,6% se declară împotriva acestui lucru. 11,8% dintre respondenți nu s-au exprimat împotriva sau pentru creșterea salariului minim", potrivit studiului.
De asemenea, 52,6% s-au declarat împotriva creșterii TVA, dar cu scăderea cotei unice de impozitare, iar 23,2% au fost pentru această posibilă măsură.
Pentru posibilitatea menținerii TVA, dar cu o creștere a cotei unice de impozitare, s-au pronunțat favorabil numai 16,7%, în timp ce 54,4% au fost contra.
În privința influenței negative a impozitului forfetar, aproape jumătate dintre respondenți (48,7%) consideră că au fost afectați, iar 42,1% spun că acest impozit nu i-a afectat sub vreo formă. Restul de 9,2% nu au putut aprecia dacă au fost sau nu afectați de impozitul forfetar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9769 secunde