Concurs Peste 53.000 euro pentru extinderea sezonului turistic

405

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Dobrich (Bulgaria), au lansat proiectul "Turism 365", menit să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii de graniță, prin extinderea sezonului turistic.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul programului Phare CBC, și va fi implementat în 12 luni, cu începere de la 1 august 2008. Bugetul total este de 53.580 euro, din care 48.200 euro contribuția UE.
"Sezonul estival poate fi prelungit prin turism de sănătate, cum ar fi centrele de spa și welness, sau turism de business. Avem o infrastructură mult prea mare, care funcționează doar patru – cinci luni pe an. Cu aceeași problemă se confruntă și partenerii noștri din Bulgaria", spune Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța.
În cadrul proiectului "Turism 365" va fi elaborat un ghid electronic al infrastructurilor de turism din regiunea transfrontalieră Constanța – Dobrici și se va crea o bază de date on-line a evenimentelor de turism și afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3351 secunde