Peste 920 de kilograme de carne, găsită într-un lac

119
Peste 920 de kilograme de carne, găsită într-un lac - carne1338895531-1361803435.jpg

Articole recomandate

O cantitate de aproximativ 922 de kilograme de carne a fost descoperită în lacul Tarnița și pe malul apei, fiind trimise probe la București pentru identificarea speciei. Până în prezent nu există indicii referitoare la proveniența cărnii, scrie Mediafax.


La locul de colectare nu au fost găsite elemente de identificare a cărnii care să ateste producătorul, transportatorul sau "alte indicii care să constituie puncte de plecare în continuarea anchetei", se arată în comunicatul transmis în urma raportului pe care instituția a primit-o de la DSV Cluj.


Reprezentanții Prefecturii Cluj susțin că toți agenții economici din domeniu sunt controlați în vederea identificării provenienței cărnii.
"Cantitatea totală de carne recuperată sâmbătă și duminică și ambalată în 40 de saci este de 922 de kilograme. Din fiecare sac au fost recoltate probe si contraprobe trimise la Institutul de Igienă Publică și Sănătate Veterinară (IISPV) București în vederea identificării speciei. În urma acțiunilor de cântărire au rezultat 26 de saci conținând carnea recuperată în ziua de sâmbătă cu o greutate totală de 586 kilograme și 14 saci conținând carnea recuperată duminică și care au avut o greutate totală de 336 de kilograme. Cantitatea de 922 de kilograme de carne recuperată din zona lacului Tarnița urmează să fie dirijată către o unitate specializată și autorizată spre neutralizare, SC Protan SA Dej", se arată într-un comunicat citat de corespondentul Mediafax.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7925 secunde