Petromidia a finalizat o investiție de 53 milioane dolari

163
1

Articole de la același autor

Modernizarea instalației de cocsare din cadrul rafinăriei Petromidia a fost finalizată, a anunțat Rompetrol Rafinare. Investiția se ridică la aproximativ 53 milioane dolari și asigură operarea și funcționarea instalației la standarde ridicate de performanță, în conformitate cu angajamentele asumate privind respectarea normelor de protecție a mediului.

Procesul de modernizare a determinat o reducere cu 90% a consumului tehnologic, o scădere anuală cu 3 milioane dolari a pierderilor tehnologice, precum și o diminuare semnificativă a consumului energetic.

Având o capacitate de 1,17 milioane tone pe an, instalația de cocsare asigură valorificarea superioară reziduului de vid provenit din instalația de distilare în vid, pentru obținerea de produse finite precum gaze, benzină, motorină ușoară, motorină grea și cocs.

În urma investițiilor totale de 1,3 miliarde dolari din perioada 2007 - 2012, rafinăria Petromidia și-a majorat capacitatea de producție la 14.000 tone pe zi, volumul maxim fiind atins în perioada mai - iunie 2013. 

Comentează știrea

gina
21 august 2015
comision

oferim contract de comision persoanelor dispuse sa posteze pt noi reclame pe internet 1-2 ore/zi.Relatii la [email protected] sau [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8682 secunde