Plata impozitului pe venitul din activități agricole se face până pe 16 decembrie

141
Plata impozitului pe venitul din activități agricole se face până pe 16 decembrie - plataimpozitagricol-1386953034.jpg

Articole de la același autor

Termenul de plată pentru a doua tranșă a impozitului pe venitul din activități agri-cole impuse pe bază de norme de venit este 16 decembrie 2013, inclusiv, având în vedere că 15 decembrie este duminică, zi nelucrătoare.

În această categorie sunt incluse veniturile obținute individual sau într-o formă de asociere, fără personalitate juridică din: cultivarea produ-selor agricole vegetale; exploa-tarea plantațiilor viticole, pomicole, arbuștilor fructiferi și alte asemenea; creșterea și exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală.

Normele de venit sunt stabilite pe unitatea de suprafață (ha), cap de animal sau familie de albine.

Contribuabilii care au primit deciziile de impunere de la organele fiscale competente sunt invitați, până la data de 16 decembrie 2013, inclusiv, să efectueze plata tranșei a doua din impozitul pe veniturile agricole datorat.

Impozitul poate fi achitat inclusiv la casieriile primăriilor, acolo unde unitatea administrativ-teritorială a încheiat un protocol în acest sens cu Agenția Națională de Administrare Fiscală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde