Plăți de peste 14 milioane de lei, pentru construcția de locuințe sociale

187
Plăți de peste 14 milioane de lei, pentru construcția de locuințe sociale - platidepeste14milioanedeleipentr-1624991134.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 14.464.518,42 lei, în vederea decontării facturilor pentru 15 unități administrativ-teritoriale, care derulează proiecte de construcție de locuințe sociale și de necesitate, conform Legii 114/1996, actualizată în 2021.

„Realizarea locuințelor constituie un obiectiv major de interes național al administrației publice centrale și locale. Prin construcția de locuințe sociale dorim să dăm o speranță familiilor nevoiașe, dar, în același timp, facem un pas înainte în a aduce un echilibru social în cadrul comunităților locale. Încă de la începutul preluării mandatului ca ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, mi-am propus ca unul dintre obiectivele principale să fie reducerea disparităților sociale. De aceea, plățile efectuate vin în întâmpinarea atingerii acestui obiectiv”, a afirmat ministrul Cseke Attila.

Proiectele se derulează în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Cluj, Harghita, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt și Vrancea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde