Portul Constanța va avea o linie de navigație expres

1249
1
Portul Constanța va avea o linie de navigație expres - portulconstanta-1454252804.jpg

Articole de la același autor

Cu începere de la mijlocul lunii februarie 2016, compania de navigație Hapag - Lloyd (Germania) ridică stan-dardul serviciilor din Mediterana și Marea Neagră, introducând serviciul Black Sea Mediterranean Express (BMX). Linia de navigație va lega porturile din Egipt, Israel, Turcia și Marea Neagră și va avea timpi de tranzit competitivi.


BMX va garanta conectivitatea porturilor de la Marea Neagră cu rețeaua globală Hapag - Lloyd a serviciilor de linie, în special din America de Nord, America Latină, Orientul Îndepărtat, Oceania și Europa de Nord.


Trei nave de 1.700 TEU, dotate cu un număr mare de prize frigorifice vor fi alocate pentru primul voiaj de la Damietta, din data de 16 februarie.


Rotația porturilor este următoarea: Damietta, Port Said (est), Asdod, Istanbul (Mardas & Marport), Novo-rosiysk, Odessa, Constanța, Istanbul, Izmit, Izmir și înapoi la Damietta.


Comentează știrea

gigi
1 februarie 2016
varza

E serviciu de linie nu e expres, desteptule. Si nu e nici singurul, nici primul si nici doar al lui Hapag Lloyd. Dar probabil ca nu tu esti de vina pentru dezinformare, ci ala care te-a informat e varza.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6602 secunde