Pregătiri pentru TINIMTEX, cel mai mare târg din domeniul industriei uşoare

511
Pregătiri pentru TINIMTEX, cel mai mare târg din domeniul industriei uşoare - 1-1681987151.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 10-14 mai, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, Târgul Naţional de Blănuri - Pielărie - Încălţăminte - Îmbrăcăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare.

Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea - este organizat de CCINA începând cu anul 2000! -, târgul atrage la fiecare ediţie sute de firme cu activitate de profil din întreaga ţară.

„În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi şi diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Vor fi cinci zile, dintre care două de week-end, de vânzări directe, dar participarea aduce cu sine şi alte avantaje, precum testarea unei pieţe extrem de dinamice ori schimbul de experienţă utilă pentru cunoaşterea tendinţelor pieţei. Este forma cea mai rapidă şi eficientă de a câştiga un procent din piaţă”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Iată programul de vizitare: în perioada 10-13 mai, orele 10.00-20.00; duminică, 14 mai, orele 10.00-16.00.

La parterul pavilionului, vor fi amplasate standurile cu confecţii din piele şi blană, îmbrăcăminte adulţi, îmbrăcăminte copii, lenjerie, home & deco, accesorii, iar la etaj, cele cu încălţăminte şi produse de marochinărie.

Informaţii suplimentare şi relaţii despre procedura de înscriere, la telefon 0241.619.854 sau pe e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6196 secunde