Pregătiți-vă portofelele! Târgurile TINIMTEX și EXPOAGROUTIL își deschid porțile

4596

Articole de la același autor

Dragi cititori, la fel ca și dumneavoastră, am dus dorul minunatelor târguri și expoziții de mărfuri și servicii organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Timp de doi ani, tradiția manifestărilor expoziționale ce impulsionau economia de la malul Mării Negre și dădeau culoare vieții cotidiene de pe litoral a avut de suferit. De vină este doar pârdalnica de pandemie de coronavirus, care ne-a alterat profund existența și ne-a impus o mulțime de restricții.

De-acum, tradiția se reia! Iată, CCINA a anunțat organizarea a două mari manifestări expoziționale, care se vor desfășura în luna mai.

Moda revine pe litoral!

Startul va fi dat de TINIMTEX , vestitul Târg Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte – Îmbrăcăminte. Evenimentul se va desfășura în perioada 10 - 15 mai 2022, la complexul hotelier „Aurora” din Mamaia. Din păcate, pandemia a confiscat vechea locație a acestui târg, mă refer la Pavilionul Expozițional Constanța, transformând-o în centru de vaccinare.

După cum se știe, stimați cititori, TINIMTEX este cel mai important eveniment din domeniul industriei ușoare românești, pe care CCINA Constanța îl organizează începând din anul 2000. Edițiile ce au avut loc într-un interval de 22 de ani au dus faima târgului, atrăgând sute de producători români și străini să își expună creațiile.


Domnilor, nu ratați șansa de a vedea răsărind din nou soarele în ochii triști ai iubitelor voastre! Mergeți la TINIMTEX și goliți-vă portofelul! Cumpărați pantofiorii, rochițele și fustițele care dau măsura dragostei ce le-o purtați!
 

Doamnelor, dacă vreți să vă mândriți cu eleganța vestimentară a soților dumneavoastră, duceți-i la târg și îmbrăcați-i din cap până în picioare!
 

În cadrul fiecărei ediții a evenimentului expozițional, producătorii au venit cu colecții noi și diversificate, au încheiat contracte cu comercianții de pe litoral și au intrat în contact direct cu publicul.

Dragi constănțeni, târgul poate fi vizitat după următorul program: în perioada: 10 - 14 mai, în intervalul orar 10.00 – 19.00; duminică, 15 mai, între orele 10.00 și 16.00.



Fermierii vin la Vivo!


Expoziția internațională Expoagroutil este cel de-al doilea eveniment al lunii mai, organizat de CCINA. Găzduită în parcarea generoasă a Centrului comercial „Vivo!”, în intervalul 12 - 15 mai 2022, aceasta este cea mai mare și importantă manifestare expozițională cu specific agricol din sud-estul țării și reprezintă o tradițională întâlnire dintre cerere și ofertă.


În standurile expoziției vor fi expuse: utilaje și echipamente agricole, semințe, substanțe pentru fertilizare și protecția plantelor, utilaje și instalații pentru industria alimentară, produse ecologice și tradiționale, flori și plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere și altele. Nu vor lipsi de la eveniment băncile comerciale și societățile de asigurări, care își vor prezenta ofertele de produse speciale pentru sectorul agricol.


Evenimentul le oferă fermierilor din Dobrogea, dar și din alte regiuni ale țării posibilitatea de a cunoaște noile tendințe de dezvoltare din domeniul agricol, să identifice noi piețe de desfacere și să stabilească noi parteneriate.
 

Eu, unul, aștept cu nerăbdare să dau piept cu armata de mașini, utilaje și instalații agricole, cu plutoanele și companiile de tractoare, combine, semănători, pluguri și remorci care vor ocupa poziții strategice pe platoul expozițional. Îmi este dor de semețele corturi de campanie ale producătorilor și caselor de comerț, de flamurile cu însemne ale firmelor românești și străine fluturând sub soarele verii, de șirurile de standuri ale producătorilor dobrogeni de vinuri, flori și arbori decorativi. Aștept cu nerăbdare să văd cu ce mașini agricole și utilaje noi ne vor încânta producătorii români prezenți la târg.


Dragi cititori, am convingerea că ambele manifestări expoziționale vor avea parte de un număr mare de vizitatori și de vânzări, că numărul contractelor și parteneriatelor încheiate va fi mai mare decât la edițiile anterioare.

Ion TIȚA-CĂLIN



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde