Preţuri speciale la TAROM, pentru cursele de Istanbul, Praga şi Roma. Ofertele, valabile doar pe 15 ianuarie

207
Preţuri speciale la TAROM, pentru cursele de Istanbul, Praga şi Roma. Ofertele, valabile doar pe 15 ianuarie - 11-1705315920.jpg

Articole de la același autor

TAROM celebrează tema majoră a operei lui Mihai Eminescu - iubirea - şi, de 15 ianuarie, Ziua Culturii Naţionale, oferă bilete la preţuri reduse, care încep de la 120 de euro dus - întors, spre cele mai importante destinaţii culturale.

„Toţi îndrăgostiţii şi toţi iubitorii de cultură îşi pot face acum un cadou deosebit cu ocazia Valentine's Day sau Dragobete. Biletele de avion se achiziţionează la preţuri speciale doar pe 15 ianuarie, prin oferta tribut TAROM, pentru călătorii în intervalul 12-18 februarie 2024 sau 22-27 februarie 2024 (data ultimului retur). Tarifele biletelor de avion către destinaţiile ce unesc iubirea şi cultura sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit”, se arată într-un comunicat de presă transmis de companie.

Astfel, TAROM oferă bilete între Bucureşti - Istanbul, Praga şi Roma la tarife ce pornesc de la 120 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, iar pentru Paris, Londra şi Madrid preţurile pornesc de la 150 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2865 secunde