Spectacolul continuă la Trofeul Liga Old Boys. Meciuri intense la Constanţa

835
Spectacolul continuă la Trofeul Liga Old Boys. Meciuri intense la Constanţa - fond-trofeu-sala-1705315904.jpg

Articole de la același autor

Trofeul Liga Old Boys la fotbal în sală a continuat şi weekendul care tocmai a trecut la Constanţa. Meciurile au avut loc doar în ziua de duminică în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, iar acestea au fost extrem de spectaculoase. Unul dintre cele mai savuroase meciuri a fost cel dintre FCS Performer Năvodari şi CS Victoria Cumpăna.

Performer, care a avut în componenţă nume de marcă ale fotbalului, cum ar fi Ion Barbu, Ionuţ (Boaţă) Florea, Raj Cărăuleanu sau Viorel (Jimmy) Farcaş, a făcut show total pe parchet şi s-a impus cu un incredibil 8-0, lăsându-i fără prea mari speranţe pe adversari.

Campioana ediţiei trecute, TTS Voinţa Valu lui Traian a trecut cu scorul de 2-0 de Săgeata Stejaru, formaţie care se află vizibil într-o criză de formă.

CS Agigea a dat piept cu CSO Murfatlar şi după o partidă intensă s-a impus cu 3-1, în timp ce derby-ul dintre FC Constanţa şi FC Farul a făcut deliciul publicului.

După o luptă acerbă, FC Constanţa s-a impus cu 4-3 şi are şanse foarte mari de a se califica în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Cu căpitanul echipei naţionale de futsal a României în teren, Mimi Stoica şi cu experimentatul Mihai Guliu, Star Farul a avut câteva emoţii în meciul cu Spartanii Năvodari, însă într-un final s-a impus cu scorul de 5-3.

Una dintre surprizele turneului s-a consumat la partida dintre FC Amicii şi Constructorul Topraisar. Deşi înainte de fluierul de start echipa din Topraisar pleca cu şansa a doua, iată că în acest caz s-a dovedit a fi real proverbul „Buturuga mică răstoarnă carul mare”. După un meci spectaculos, Constructorul Topraisar s-a impus cu 4-3 şi a obţinut astfel prima victorie la acest turneu.

Weekendul viitor va fi unul la fel de plin pentru pasionaţii fotbalului de sală la Constanţa. Duminică, de la ora 13:00, CSO Murfatlar va juca în compania echipei FC Constanţa, pentru ca apoi Liga Ofiţerilor să dea piept cu CS Agigea. De la 14.30, Star Farul 2017 va intra în scenă şi va întâlni echipa FC Amicii, iar după acest meci pe parchetul Sălii Sporturilor „Simona Amânar” se vor duela CDT Construct şi Spartanii Năvodari.

FCS Performer Năvodari o va întâlni pe TTS Voinţa Valu lui Traian, iar în ultimul meci al zilei, în lumina reflectoarelor va intra echipa FC Ziariştii, care va juca în compania formaţiei CS Victoria Cumpăna.

Aşadar, ne aşteaptă o nouă zi plină de fotbal în sală şi mai ales plină de meciuri spectaculoase.

La acest turneu intrarea spectatorilor este liberă, ceea ce face ca în fiecare zi de competiţie tribunele să fie pline, iar atmosfera să fie una de senzaţie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.313 secunde