Previziuni optimiste: economia, în creștere moderată

90
2
Previziuni optimiste: economia,  în creștere moderată - previziunioptimiste-1393779321.jpg

Articole de la același autor

Așteptările managerilor societăților comerciale privind evoluția economiei în perioada martie - aprilie 2014 sunt optimiste. Potrivit, anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, se conturează o tendință de creștere moderată în industria prelucrătoare, construcții, în sectorul de comerț și servicii.
Managerii din industria prelucrătoare anticipează o creștere moderată a activității, stabilitatea prețurilor produselor industriale și a numărului de salariați. În construcții, se prevede o creștere moderată a volumului de activitate, a celui de noi comenzi și a prețurilor lucrărilor, precum și relativa stabilitate a numărului de salariați.
În comerțul cu amănuntul, managerii au estimat o tendință de creștere moderată a activității și a  vo-
lumului comenzilor adresate furnizorilor. Numărul locurilor de muncă va fi stabil, în timp ce prețurile de vânzare cu amănuntul vor înregistra creșteri. Cifra de afaceri din servicii va crește moderat. Se mizează pe stabilitatea numărului de salariați și a prețurilor. 


Comentează știrea

tsyBAasyDg
3 decembrie 2016
bBBuMKACWqY

AWxgYP gkrekrhmphli, [url=http://eybvzmosnwhy.com/]eybvzmosnwhy[/url], [link=http://vxqtygbbrchq.com/]vxqtygbbrchq[/link], http://cikhmovazdad.com/

jknAQjcU
6 decembrie 2016
BsCWgzjrMTGLfkUrE

VOKjtJ ljrqtdebuooa, [url=http://hhkvvrjpyhlr.com/]hhkvvrjpyhlr[/url], [link=http://mkxtrqoiqibn.com/]mkxtrqoiqibn[/link], http://rhdeasfbgwrt.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Economie : Industria UE renaște
Pagina a fost generata in 0.4146 secunde