Previziunile mediului de afaceri privind evoluția economiei

103
Previziunile mediului de afaceri privind evoluția economiei - previziunile-1446229852.jpg

Articole de la același autor

A fost dată publicității ancheta de conjunctură din luna octombrie 2015. Managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni o relativă stabilitate a volumului producției. În activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de bază și a preparatelor farmaceutice se va înregistra o tendință de creștere, în timp ce pentru fabricarea băuturilor tendința va fi de scădere. Prețurile produselor industriale și numărul de salariați vor rămâne la același nivel. Pentru activitatea de construcții se prevede o scădere a volumului producției și a stocului de contracte și comenzi. Managerii estimează scădere moderată a numărului de salariați și o relativă stabilitate a prețurilor.


Activitatea din comerț cu amănuntul nu va înregistra fluctuații de volum, în schimb va avea loc o creștere moderată a numărului de salariați. Volumul comenzilor adresate furnizorilor de mărfuri de către unitățile comerciale va înregistra o scădere moderată. Pentru următoarea perioadă, managerii societăților comerciale estimează o relativă stabilitate a prețurilor de vânzare cu amănuntul. 


În sectorul serviciilor, cifra de afaceri va cunoaște o creștere moderată în următoarele trei luni. Numărul de salariați va fi stabil, iar prețurile de vânzare sau de facturare ale prestațiilor vor avea o tendință de relativă stabilitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Social : Românii se împuținează pe zi ce trece
Pagina a fost generata in 0.5198 secunde