Din 29 iulie,

Prima companie aeriană de low-cost românească va decola de pe Mihail Kogălniceanu

623
Începând din data de 29 iulie, o nouă companie aeriană de low-cost va opera pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța, a anunțat ieri directorul general al aeroportului, Titus Adrian Cazacu.

"Suntem foarte bucuroși că vom putea găzdui cea mai mare companie de low-cost din România. Aceste noi zboruri vor fi cu siguranță primite cu mare entuziasm de bucureșteni, dat fiind faptul că litoralul românesc este o destinație atât de frecventată pe timpul sezonului estival. De asemenea, o co-nexiune cu Bruxelles-ul, oraș cheie al Uniunii Europene, consolidează poziția aeroportului internațional «Mihail Kogălniceanu» pe harta transportului aerian al Europei și oferă constănțenilor un mijloc de deplasare rapid și accesibil către capitala belgiană", a declarat Titus Adrian Cazacu.
Potrivit informațiilor oferite de către Florentina Ivan, directorul de marketing al operatorului aerian Blue Air, compania va opera de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru moment, două destinații, respectiv București și Bruxelles, prețuri ce vor începe de la 1 euro, la care se adaugă taxele de aeroport. Mai mult decât atât, promoțional, constănțenii beneficiază de bilete reduse cu 30% pe orice destinație Blue Air dacă au perioada de călătorie din 1 mai 2008 până în 30 iunie 2008.
"Piața de transport aerian intern este în continuă creștere, tocmai de aceea am ales să operăm zbo-ruri de pe cât mai multe aeroporturi din țară. În plus, considerăm că astfel vom reuși să ne aducem contribuția la decongestionarea traficului rutier, prin preluarea unei cantități importante din fluxul de pasageri care ar fi aglomerat sistem și așa suprasolicitat al șoselelor românești", a declarat, la rândul său Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air.
Blue Air este prima companie din țară care operează zboruri în sistem low-cost, având capital 100% privat românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6983 secunde