Târgul "Denta&Pharma" a ajuns la a șasea ediție

258
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) și Facultatea de Medicină Dentară a Universității Ovidius din Constanța organizează, în perioada 29 – 31 mai, cea de-a șasea ediție a expoziției "Denta&Pharma".
Peste 30 de firme de renume din întreaga lume vor expune cele mai moderne echipamente, instrumente, accesorii și materiale stomatologice și farmaceutice.
"Suprafața de expunere va fi de 240 metri pătrați. Târgul a ajuns la maturitate și nu ne mai așteptăm acum la creșteri spectaculoase ale suprafeței și numărului de participanți. Premiera acestei ediții este participarea a cinci firme de specialitate din Germania. Restul firmelor participă prin intermediul reprezentanților de la nivelul județului Constanța", spune Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA Constanța.
Ca în fiecare an, concomitent cu târgul se vor desfășura și mai multe simpozioane și cursuri de profil, printre care și congresul internațional de sănătate orodentară în euroregiuna Mării Negre. Evenimentul se va întinde pe durata a șase zile, în Albena (Bulgaria) și Constanța (România), foarte mulți specialiști din Anglia, America, Italia și Germania fiind așteptați să susțină prezentări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0061 secunde