Prognoză, agricultură, aviaţie. INFO economic

115
Prognoză, agricultură, aviaţie. INFO economic - 1-1690368121.jpg

Articole de la același autor

l Indicatorul de Încredere Macroeconomică, realizat de Asociaţia CFA România, a scăzut cu 4,8 puncte, în luna iunie a acestui an, până la valoarea de 54,2 puncte, iar anticipaţiile pentru cursul de schimb relevă o depreciere a leului faţă de euro, cu o valoare de 5,0438 lei pentru un euro, respectiv o rată a inflaţiei de 8,21%, în următoarele 12 luni. În ceea ce priveşte evoluţia preţurilor proprietăţilor rezidenţiale în oraşe, 50% dintre participanţi anticipează o scădere a acestora, în timp ce 31,3% anticipează o stabilitate în următoarele 12 luni. De asemenea, 68% consideră că preţurile actuale sunt supraevaluate.

l Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuţ Barbu, a propus în cadrul Consiliului Agricultură şi Pescuit (AgriFish) prelungirea în 2024 a derogării pentru toţi fermierii europeni de la implementarea cerinţelor privind rotaţia culturilor, respectiv cea privind asigurarea unui procent minim din suprafaţa agricolă dedicat zonelor sau caracteristicilor neproductive.

l Consiliul de Administraţie al Romaero i-a prelungit cu încă cinci luni mandatul de director general lui Mişa Popic, potrivit unui raport al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti. Popic a preluat şefia companiei Romaero în ianuarie 2022, după demisia din CA a lui Alexandru Costin Macoveiciuc.

CA al Romaero a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii la data de 30/31.08, ora 15.00, pe ordinea de zi aflându-se printre altele, alegerea a şapte administratori provizorii ai companiei ca urmare a expirării mandatelor actuale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3338 secunde