Proiecte educaționale pentru începătorii de pe piața de capital

147
Proiecte educaționale pentru începătorii de pe piața de capital - proiecteeducationale-1447778790.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de persoane au fost prezente la Forumul Investitorilor organizat de Bursa de Valori București. Interesați de investiții și administrarea finanțelor personale, aceștia au participat la prezentări, sesiuni interactive și seminarii.

În programul evenimentului a fost inclus și un anunț special al Bursei de Valori București privind lansarea unui concurs de tranzacționare la începutul anului viitor, la cărui premiu este o mașină.

Pentru începători, BVB a organizat seminarul "Fluent în Finanțe", pentru a le explica noțiunile de bază pentru administrarea banilor și alternativele de investiție. Astfel de seminarii au fost organizate de BVB încă din luna iulie pentru angajații mai multor companii mari din România, iar în acest an vor fi extinse și către publicul larg, astfel încât oricine este interesat de administrarea banilor să poată participa. Proiectul "Fluent în Finanțe" este o inițiativă educațională a Bursei de Valori București care își propune să crească gradul de informare în ceea ce privește administrarea finanțelor personale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3866 secunde