Range Rover Evoque, un exemplu perfect de SUV pentru beneficiile pe care le aduce unei familii

252

Articole recomandate

Range Rover Evoque este un exemplu perfect de SUV care îmbină calități deosebite de utilizare zilnică și capabilități speciale de off-road.

Mulți dintre producătorii de automobile au intrat pe piața SUV-urilor, motiv pentru care, în acest moment, sunt disponibile modele pentru toate preferințele, având dimensiuni mici, medii sau mari. Piața SUV-urilor este din ce în ce mai populară la nivel internațional și include mașini potrivite pentru orice stil de viață și orice solicitări. Iată și care sunt principalele atuuri ale acestui tip de mașină.



Funcționalitatea


Range Rover Evoque este proiectat special pentru a-l face pe posesorul său să profite din plin de un stil de viață modern. Volumul total al portbagajului atunci când sunt utilizate toate cele 5 locuri ale mașinii este de 591 de litri, iar când scaunele se rabatează poate ajunge până la 1.383 litri, în situația în care se folosesc doar 2 locuri. În general, SUV-urile oferă spațiu mai mult pentru transportul bagajelor chiar și fără rabatarea scaunelor. În plus, au capacitate mare de tractare și pot fi echipate cu pachete suplimentare care le sporesc și mai mult versatilitatea și volumul de transport, cum ar fi barele de acoperiș.

Siguranța


Range Rover Evoque este prevăzut cu 6 airbaguri pentru șofer, pasager, laterale și pentru protecția capului. Totodată, pe ambele părți ale banchetei din spate ale Range Rover Evoque sunt montate 2 puncte Isofix, ce permit fixarea scaunelor pentru copii. Datorită dimensiunilor lor, SUV-urile sunt unele dintre dintre cele mai sigure mașini de pe șosea și adesea obțin rezultate bune atunci când sunt supuse testelor de impact riguroase ale Euro NCAP, fiind capabile să suporte forța unei coliziuni mai eficient decât mașinile mici.

Eficiența


Modelul Range Rover Evoque este disponibil cu mai multe motorizări, potrivite deopotrivă celor care apreciază un stil de condus sportiv și celor care își doresc o mașină cu un consum redus de combustibil. De exemplu, Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priză îmbină motorul pe benzină cu 3 cilindri cu motorul electric, oferind o putere maximă de 309 cai putere. Creșterea popularității SUV-urilor i-a determinat pe producătorii auto să investească în eficiența lor. Astfel, SUV-urile, inclusiv cele ale producătorului auto Land Rover, au devenit acum mai ecologice ca niciodată și reprezintă mașinile de familie perfecte, zi de zi, dar și pentru vacanță.

Robustețea


Range Rover Evoque îmbină perfect deplasarea pe șosele asfaltate cu cea pe drumurile off-road. Pe suprafețele alunecoase, precum iarba sau zapada, cuplul poate fi distribuit între roțile din față și cele din spate, în vederea maximizării tracțiunii, iar pentru deplasările pe teren accidentat, modul de condus Terrain Response 2 este cea mai bună soluție. Sistemele cu care sunt prevăzute SUV-urile permit acestor mașini să facă față mult mai bine denivelărilor de pe șosele sau condițiilor meteo nefavorabile, fiind în același timp ideale pentru ieșirile în natură.   



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7761 secunde