Regimul podului rutier de la km. 0 al Canalului Dunăre - Marea Neagră

564
4

Articole de la același autor

La solicitarea unor agenți economici, cotidianul "Cuget Liber" a adresat câteva întrebări Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, la care am primit următoarele răspunsuri:
- Podului rutier de la km. 0 al Canalului Dunăre - Marea Neagră este situat în exteriorul portului și are același regim la fel ca toate podurile din România, respectiv infrastructura publică de transport;
- Pe pod și pe viaductele din zona respectivă pot circula orice fel de mijloace de transport pe roți, inclusiv convoaie de transport speciale, agabaritice etc., autorizate să circule pe drumurile publice din România. Podul a fost dimensionat în conformitate cu STAS 3221-86, pentru clasa de încărcare E, convoi de calcul A30, V80.

Comentează știrea

Vasile
30 iunie 2012
Pod km. 0

Care pod ca încă nu exista.Romanii au făcut podul peste Dunăre mai repede acum circa 1900 de ani.Si având in vedere cine l-a proiectat si cine îl executa(firma de demolare) o sa reziste la sarcinile anunțate ?Si ultima întrebare:când se termina?

Mishu
30 iunie 2012
Informatii de la fiu ?!?

Mai Titza , de ce nu ne zici ca baiatul tau lucreaza la CNAPMC, si ai subiecte de rahat luate de la el ?!?

jacques
30 iunie 2012
Aaaaaaa!

Deci, d-aici interesul jurnalistului sfertodoct in conflictul CN APMC - Sindicate si prostiile care le scrie despre mediul portuar (vezi expresia "ignoranti" la adresa ofiterilor Marinei Comerciale! Omul are cartita in interior! :))))

Philologos
1 iulie 2012
Ortograma

Imi pare rau, dar unitatile de masura nu se abreviaza cu punct, nici punctele cardinale, scrise cu majuscula: N-V, kg, km, ml etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5607 secunde