Renault caută 100 de ambasadori ai valorilor olimpice

265
Renault caută 100 de ambasadori  ai valorilor olimpice - renaultmeganeolympic2-1340716924.jpg
Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român la Jocurile Olimpice de la Londra, caută 100 de ambasadori ai valorilor olimpice - 100 de oameni obișnuiți, care se ghidează în viața lor după aceleași valori ca și olimpicii români care ne vor reprezenta la Londra: excelență, profesionalism și fair-play.

Prin campania "Renault România caută 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!", Renault își propune să găsească și să premieze 100 de oameni care aplică spiritul olimpic în viața de zi cu zi. Campania se des-fășoară pe platforma online www.megane-olympic.ro în perioada 18 iunie -12 august 2012. Cei 100 de ambasadori vor avea ocazia de a-i cunoaște personal pe sportivii care au reprezentat România la Londra, în cadrul Galei de Premiere ce va fi organizată în luna august, iar prin tragere la sorți unul dintre aceștia va câștiga o excursie la Londra. Pentru a fi nominalizați printre cei 100 de ambasadori și a intra în Clubul Olimpicilor Români, vizitatorii platformei online trebuie să înscrie o poveste prin care argumentează cu exemple concrete din viața lor de ce cred că merită titlul de ambasador al valorilor olimpice. Fie că este vorba despre standardele înalte pe care le aplică în viața profesională sau despre determinarea care îi conduce spre succes, fie că vorbim despre curajul noilor începuturi sau despre dorința constantă de a fi cel mai bun, Renault așteaptă poveștile tuturor care pot demonstra că aplică valorile olimpice în viața lor.

"Sprijinim valorile olimpice pentru că brandul Renault se identifică foarte bine cu ele. Pe cât de mândri suntem că putem susține participarea delegației române la Jocurile Olimpice de la Londra, pe atât de mult ne bucură ideea de a descoperi 100 de români obișnuiți, ambasadori ai valorilor olimpice în viața de zi cu zi. Românii au în general o mentalitate pronunțată de învingător, de aceea avem încredere că vom găsi oameni cu adevărat admirabili, care să inspire la rândul lor alți și alți oameni ambițioși", a declarat directorul general Renault Commercial Roumanie, Thomas Dubruel.

Renault își demonstrează susținerea față de sportivii din lotul olimpic al României prin angajamentul de a premia toți medaliații cu aur, argint sau bronz ( individual și pe echipe) la Jocurile Olimpice de la Londra cu câte un automobil: Latitude, Mégane, Twingo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3121 secunde