Reprezentant al Ambasadei Republicii Belarus în România, în vizită la Camera de Comerț Constanța

143
Reprezentant al Ambasadei Republicii Belarus în România, în vizită la Camera de Comerț Constanța - vizitaccina-1361536397.jpg
Consilierul Ambasadei Republicii Belarus în România, Valery Mrochek, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA). Acesta a fost primit de Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României.


Diplomatului i-au fost prezentate potențialul economic al județului și avantajele oferite de Portul Constanța. De cealaltă parte, consilierul Ambasadei Republicii Belarus a adus în discuție dezvoltarea cooperării comercial - economice Belarus - România și, având în vedere că se află la începutul mandatului său în țara noastră, s-a interesat de posibilitățile de sprijinire atât a firmelor din Belarus pe piața din România, cât și a celor românești pe piața din Belarus. 


În cadrul discuțiilor s-a făcut referire la probleme de interes bilateral, la posibilitatea investițiilor reciproce, s-a evidențiat necesitatea identificării de parteneri de afaceri, pe domenii specifice de activitate. Belarus este una dintre țările care, prin tractoarele, echipamentele și  utilajele agricole pe care le produce participă anual la Târgul Național Expoagroutil, organizat de CCINA Constanța, la începutul fiecărei veri, la Mamaia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde