Rochii de mireasă de lux, bijuterii de mii de euro și limuzine de epocă, la Târgul pentru nunți

1017

Articole de la același autor

Nunta, un moment de care toți tinerii își doresc să își aducă aminte cu plăcere o viață întreagă. O seară memorabilă, care trebuie pregătită cu grijă, dar trebuie să știți că, în ziua de astăzi, există specialiști în domeniu care vă pot furniza informații și deopotrivă tot strictul necesar. În week-end, aceștia s-au reunit la Târgul pentru nunți, la City Park Mall.





Ajuns, anul acesta, la ediția cu numărul XVI, Târgul pentru nunți, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură (CCINA) Constanţa și găzduit, sâmbătă, 1 aprilie, și duminică, 2 aprilie, de City Park Mall, a reunit firme importante din industria mariajului. Pentru că, la ora actuală, putem afirma, fără teama de a greși, că s-a creat o adevărată industrie a nunților.



Astfel, agenți economici producători sau importatori de rochii de mireasă ori costume de mire, organizatori de evenimente, studiouri foto/video, bijutieri și chiar firme ce închiriază automobile de epocă, ideale pentru a da o notă retro caravanei veseliei, au participat cu succes la târg, oferind celor ce le-au trecut pragul standurilor sfaturi, informații utile și produsele/serviciile în care sunt specialiști.



Pe Cosmin și Alexandra i-am întâlnit la standul Niss Mode, fabrică de confecții constănțeană care oferă, la prețuri de producător, costume de ocazie, sacouri clasice și casual, jachete, paltoane sau costume uniformă.

“Am venit să luăm pulsul pieței, să vedem modelele de rochie și costum, dar și prețurile. Avem programată nunta la toamnă, avem tot timpul să ne organizăm”, a declarat, pentru “Cuget Liber”, viitorul ginerică.



De partea cealaltă, reprezentanții firmei plusează: “Cu noi, mirii vor arăta întotdeauna foarte bine. Furnizăm orice model de costum, orice culoare, orice mărime, chiar și XXXL, iar livrarea se face în doar trei săptămâni. De asemenea, costumele se pot personaliza și cu pietre Swarovski”.



“Foială” maximă era și la standul Luada Style, o firmă care a venit pe litoral tocmai din Bacău, primul importator autorizat din România al brandurilor Sherri Hill, Terani Couture, Janique, Shail K și Jovani. Viitoarele mirese au probat fel de fel de modele de rochițe, au făcut piruete în fața oglinzilor și s-au arătat extrem de încântate de oferte.

Verighete găsiți din belșug, iar prețurile variază în funcție de karatele aurului, de gravuri, personalizări sau pietrele prețioase pe care le inserați. Poate fi “a ta pe vecie” pentru 1.000 de lei, dar și pentru câteva mii de euro!



“Dăm viață amintirilor!”

Iar pentru că momentele speciale trebuie și imortalizate, se recomandă să apelați la o firmă specializată în domeniu. Una dintre acestea, prezentă la târg, este Incognito Photo Studio, care oferea și un discount de 10% pentru comenzile luate cu ocazia târgului.

“Îi ajutăm pe viitorii miri să surprindă momentul de magie al vieții lor. Organizăm sesiuni foto în studio, în aer liber, la salonul de nuntă. Dăm viață amintirilor!”, au transmis reprezentanții firmei.

Și deplasarea mirilor, pe traseul starea civilă - biserică - salon, este foarte importantă, așa că, dacă doriți să și imprimați o notă retro momentului, puteți comanda o limuzină de epocă de la JKL Garaje.



În concluzie: rochii de mireasă și de ocazie, costume de ceremonie pentru miri, verighete, ornamente și decoruri pentru nuntă, oglinda magică, o variantă modernă și interactivă a clasicelor cabine foto, și mașini de epocă - toate acestea au fost “ingredientele” de succes ale Târgului pentru nunți, ediția 2023. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.2122 secunde