Investiţii, agricultură, banking. INFO economic

160
Investiţii, agricultură, banking. INFO economic - info-1680451145.jpg

Articole de la același autor

l România a reuşit redresarea economiei şi a înregistrat creştere în 2021 faţă de 2020, iar Guvernul este în situaţia de a propune diminuarea alocării din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) cu 2,1 miliarde de euro, deci nu se pierde din suma pe care trebuie să o primească pentru că nu s-au îndeplinit reforme ori nu s-au realizat investiţii, au precizat, prin intermediul unui comunicat dd presă, reprezentanții Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

l Toate cererile de finanţare aferente submăsurii 17.1, depuse în perioada 9 august - 16 decembrie 2022 şi declarate eligibile de către Agenţia de Finanţare a Investiţiilor Rurale, vor beneficia de finanţare, informează Clubul Fermierilor Români.

Submăsura 17.1 este un program de finanţare nerambursabilă pentru prime de asigurare a culturilor, a animalelor şi a plantelor.

l Indicele de referinţă pentru creditele consumatorilor (IRCC), reglementat de OUG 19/2019, este de 5,98% pe an, în urcare faţă de cel publicat în urmă cu trei luni, de 5,71% pe an, conform datelor publicate de Banca Naţională a României.

Indicele este calculat ca medie aritmetică a ratelor de dobândă zilnice ale tranzacţiilor interbancare din trimestrul IV 2022. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3095 secunde