Investiții de peste 249 milioane de lei pentru creșterea siguranței rutiere

141
Investiții de peste 249 milioane de lei pentru creșterea siguranței rutiere - investitiidepeste249milioanedele-1677524405.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Creșterea siguranței rutiere pe drumurile naționale și autostrăzi prin amplasarea de parapete rutiere”.

Proiectul prevede amplasarea a:

- 500 de metri liniari de parapete rutiere din beton, care vor fi montate la marginea părții carosabile;

- 290 de metri liniari de parapete rutiere pe rulouri montate pe drumurile naționale și autostrăzi, precum și în hotspot-urile de pe rețeaua de drumuri aflată în administrarea CNAIR;

- 91 de metri liniari de parapete rutiere cu cabluri montate la marginea părții carosabile pe drumurile naționale DN 7C - Transfăgărășan și DN 67C – Transalpina, precum și pe alte drumuri montane.

Proiectul va contribui la creșterea siguranței rutiere pe rețeaua de infrastructură rutieră existentă, prin reducerea numărului de accidente soldate cu persoane rănite sau decedate, îmbunătățirea condițiilor de călătorie și de siguranță a traficului.

Valoarea totală a proiectului este de 249.241.467 de lei, din care valoarea fondurilor europene aferente PNRR este 53.896.947 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1835 secunde