Un liceu constănțean va fi dotat cu sistem solar de producere a energiei electrice și termice

648
Un liceu constănțean va fi dotat cu sistem solar de producere a energiei electrice și termice - xliceullucianblaga-1676463685.jpg

Articole de la același autor

Clădirea Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Constanța va fi reabilitată din punct de vedere energetic ca rezultat al semnării contractului de finanțare prin programul PNRR, componenta „Valul renovării” - „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Lucian Blaga», Constanța”.

Proiectul are ca obiectiv optimizarea consumurilor energetice la nivelul clădirii și alinierea acesteia la standardele și cerințele de performanță energetică europene. Investiția va genera o reducere a consumului de energie cu 59%.

În cadrul proiectului, vor fi realizate următoarele lucrări: izolarea termică a fațadei, a planșeului de deasupra subsolului și a pereților care formează anvelopa clădirii. De asemenea, vor fi înlocuite instalațiile și echipamentele electrice cele sanitare și termice. Va mai fi înlocuit acoperișul de tip terasă. Vor fi modernizate sistemele de climatizare și instalația de iluminat. Clădirea va fi dotată cu un sistem solar de producere a energiei electrice și termice.

Valoarea totală a proiectului este de 20.375.340,82 lei cu TVA.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3051 secunde