Liceele cu minimum 500 de elevi pot beneficia de un al doilea laborator inteligent

218
Liceele cu minimum 500 de elevi pot beneficia de un al doilea laborator inteligent - laboratorinteligent-1674223062.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației a organizat astăzi, 20 ianuarie 2023, două webinare cu scop informativ, adresate beneficiarilor apelului competitiv de proiecte pentru „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (#PNRR) - Componenta C15 Educație.

În cadrul celor două webinare, au participat 1.000 de posibili beneficiari ai apelului de proiecte, directori ai unităților de învățământ secundar superior, palatelor și cluburilor copiilor. Au fost discutate aspecte privind depunerea cererilor de finanțare dedicate acestui apel și tipurile de activități eligibile, fiind prevăzută, de asemenea, o sesiune de întrebări și răspunsuri în vederea soluționării eventualelor dificultăți întâmpinate de solicitanți.

Reamintim că beneficiarii acestui apel sunt unitățile de învățământ secundar superior, de stat sau particulare acreditate (colegii, licee, licee tehnologice, școli profesionale, inclusiv cele cu clase de învățământ dual), precum și palatele și cluburile copiilor cu personalitate juridică.

În cadrul acestui apel, vor fi susținute investiții pentru dezvoltarea a peste 1.100 de laboratoare inteligente, cu dotări care nu fac obiectul niciunui alt program de finanțare. Unitățile de învățământ care au minimum 500 elevi înscriși în anul școlar 2022-2023 vor putea beneficia de un al doilea laborator inteligent, conform criteriilor prevăzute în Ghidul solicitantului.

Perioada de depunere a cererilor de finanțare este: 23 decembrie 2022 – 1 martie 2023.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9985 secunde