România caută investitori italieni pentru captarea izvoarelor cu ape minerale naturale

266
România caută investitori italieni pentru captarea izvoarelor cu ape minerale naturale - investitori-ape-minerale-1708096985.jpg
În cadrul Forumului de Afaceri Italia-România, desfășurat la Roma în contextul ședinței comune a guvernelor celor două țări, Societatea Națională a Apelor Minerale S.A. (SNAM) a fost reprezentată de către directorul general, Alin-Iuliu Udriște.


Directorul general SNAM a prezentat activitatea societății, promovând oferta de parteneriat pentru contractarea celor 13 surse disponibile de apă, pentru care compania vrea să identifice investitori interesați să intre pe piața îmbutelierii.


În cadrul discuțiilor cu reprezentanții comunității de afaceri din Italia, directorul general al SNAM a subliniat importanța exploatării responsabile a izvoarelor de profil din România, arătând tradiția companiei în conservarea calității apei minerale naturale, elemente ce fac cu atât mai interesante și atractive aceste rezerve.


În Italia în căutare de clienți


„De când am preluat mandatul de administrator executiv al Societății, ca om provenit din mediul antreprenorial privat, am implementat o permanentă politică pro-business, căutând soluții pentru dezvoltarea portofoliului de activități aducătoare de venit, reducând cheltuielile și crescând profitul în beneficiul Statului român. Astăzi sunt în Italia pentru același scop: căutăm clienți care să vină să îmbutelieze din izvoarele care sunt libere la momentul de față,” a spus domnul Alin-Iuliu Udriște.


SNAM deține în concesiune de la Agenția Națională pentru Resurse Minerale 43 de licențe de exploatare și furnizează circa jumătate din volumele îmbuteliate în România. Totodată, compania a intrat anul trecut în domeniul balneației și wellness-ului, prin preluarea unei licențe de apă minerală balneo-terapeutică aflată în staţiunea Geoagiu Băi. Compania vinde apă către îmbuteliatori la tariful reglementat de 0,04 lei pe litru. Din sumele încasate în urma vânzărilor, Societatea virează redevențele către Stat, achită salariile angajaților, își asigură cheltuielile operaționale și realizează și profit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9745 secunde