S-a deschis sezonul zborurilor estivale, la Constanţa. Călătorii rapide spre Cluj, Oradea şi Timişoara

128
S-a deschis sezonul zborurilor estivale, la Constanţa. Călătorii rapide spre Cluj, Oradea şi Timişoara - 1-1687425833.jpg
Joi, 22 iunie, s-au deschis zborurile interne operate de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu de către compania AirConnect în sezonul estival 2023. Rutele sunt următoarele: Constanţa - Timişoara, în zilele de joi şi duminică; Constanţa - Cluj, în zilele de joi şi duminică; Constanţa - Oradea, în zilele de duminică.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie - 17 septembrie 2023, iar biletele de avion pot fi deja achiziţionate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la preţuri începând de la 244.39 lei / 49.27 euro (preţ pe segment, taxe incluse, locuri limitate), se arată într-un comunicat de presă transmis de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

„Zborurile interne pe perioada sezonului estival sunt solicitate de pasageri în mod curent. Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse.

Pentru pasageri, este esenţial să aibă opţiuni de transport de legătură, astfel că, pe aeroportul din Constanţa sunt disponibile opţiuni de transport în comun pe ruta Constanţa - Mihail Kogălniceanu şi retur (n.r. - program disponibil pe www.mk-airport.ro), opţiuni de transport în regim shuttle bus, precum şi opţiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%”, a declarat Bogdan Ionuţ Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.

„Rutele estivale AirConnect leagă litoralul românesc de Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Zborurile noastre sunt o soluţie de deplasare rapidă şi confortabilă, atât pentru cei care locuiesc în Constanţa şi îşi doresc să ajungă în inima Transilvaniei, în oraşul ArtNouveau sau în Capitala Europeană a Culturii 2023, dar şi pentru turiştii interesaţi de litoral şi Marea Neagră”, a spus, la rândul său, directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde