S-a inaugurat Penny Market Hârșova!

2096
Ieri dimineață, la Hârșova, s-a inaugurat un nou magazin Penny Market, cel de-al 115-lea din țară, un concept de succes al grupului german REWE.

Noul magazin oferă clienților o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate - preț. Alături de cele alimentare, Penny Market Hârșova își va întâmpina de acum înainte săptămânal clienții cu oferte tematice atractive și la produse nealimentare, cum ar fi articole de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă și de sezon. Locuitorii din Hârșova au vrut să vadă însă cu ochii lor, așa că ieri, încă de la ora 7.00, au pășit în magazin. Ofertele par să fi fost pe placul lor, iar pre-țurile la celelalte articole accesibile, de vreme ce majoritatea și-au umplut destul de repede coșurile.

Noul magazin Penny Market din localitate este situat pe Strada Vadului nr. 63, are o suprafață de vânzare de circa 780 metri pătrați și dispune de 43 locuri de parcare.

Reprezentanții Penny Market au precizat că planurile de expansiune ale Rewe România - unul dintre cei mai activi retaileri din țară - nu se vor opri aici. Rețeaua urmează să deschidă alte opt magazine noi, până la sfârșitul acestui an.

Așa se face că la nivel național, Rewe România a creat, până în prezent, aproximativ 2.400 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Hârșova alte 13 persoane au acum un serviciu.

Departamentul de produse proaspete, punct forte

Unul dintre punctele forte cu care se laudă reprezentanții Penny Market este departamentul de produse proaspete, de cea mai bună calitate și, foarte important, la prețuri bune. Vorbim aici atât despre mezeluri, brânzeturi și produse lactate, cât și despre legume și fructe.

De asemenea, locuitorii din Hâr-șova, și nu numai, se pot bucura zilnic de un sortiment variat de carne proaspătă - marcă proprie - cât și de un raion de brutărie, unde să achiziționeze specialități de pâine și patiserie proaspăt coapte în magazin.

Produse autohtone

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerțul alimentar, fiind prezent în țări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia, Bulgaria și România.

De-a lungul anilor și-a câștigat bună parte a clienților și datorită principiul după care se ghidează Penny Market, acela de a achizi-ționa produse autohtone, ponde-

rea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin din Hâr-șova are un sortiment bogat de mărci proprii, atât naționale cât și internaționale, produse de calitate supe-rioară la prețuri foarte avantajoase.

Așadar, de ieri, locuitorii orașului Hârșova au la dispoziție o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiții optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit și în timp foarte scurt. Compartimentarea clară pe grupe de produse facili-tează orientarea clienților. Aceștia își pot face cumpărăturile la Penny Market Hârșova în intervalul orar 8.00 - 22.00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8.00 - 19.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Porți deschise la Cetatea Carsium
Pagina a fost generata in 0.515 secunde