Scandalul cărnii expirate. Aproape 100 de unități, verificate la Constanța

245
Scandalul cărnii expirate. Aproape 100 de unități, verificate la Constanța - scandalcarneaproape100deunitativ-1395681624.jpg

Articole de la același autor

Constanța încă nu figurează pe lista județelor implicate în scandalul cărnii stricate vândute în România. Reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DSVSA) au anunțat că, în perioada 21 - 24 martie, au fost efectuate o serie de controale la aproape 100 de unități care depozitează sau comercializează carne, având în vedere evenimentele din ultima perioadă. Nu s-au găsit nereguli, însă verificările vor continua.
"Având în vedere evenimentele semnalate în perioada anterioară, DSVSA Constanța a desfășurat în intervalul 21 - 24 martie un control tematic la 98 unități de profil, nefiind identificate neconformități tematice cu privire la depozitarea și comercializarea de produse expirate, neconforme sau cu trasabilitate incompletă. Aceste acțiuni de verificare vor continua și în zilele următoare", au precizat reprezentanții DSVSA Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5351 secunde