Schimbare pe piața farmaceutică

122
Schimbare pe piața farmaceutică - schimbarepepiatafarmaceutica-1658405035.webp

Articole recomandate

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group.

Pavăl Holding SRL a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei SRL și Bebetei Investments Group SRL și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.


Farmacia Tei SRL comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a șase farmacii fizice (cinci în București și una în Constanța), precum și online.


Bebetei Investments Group SRL comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a cinci magazine fizice (patru în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.


Pavăl Holding SRL este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținerea și repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie și dulgherie, închirierea și subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a țiglelor și a altor produse pentru construcții.

Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1587 secunde