Se înființează ghișeul unic pentru persoanele juridice, la Finanțele Publice Constanța

152
Se înființează ghișeul unic pentru persoanele juridice, la Finanțele Publice Constanța - seinfiinteazaghiseul-1435683951.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 6 iulie 2015, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța extinde sistemul ghișeului unic și la persoanele juridice. Pentru persoanele fizice acesta funcționează, deja, la parterul sediului AJFP Constanța din bulevardul Tomis, nr. 312 A.


Ghișeul unic destinat contribuabililor persoane juridice va fi deschis la etajul 1 al instituției. Indiferent de tipul solicitărilor, contactul direct al contribuabililor cu administrația fiscală va fi realizat într-un singur spațiu de primire. Prin urmare, câte unul sau doi reprezentanți din toate serviciile care, într-o formă sau alta au contact direct cu contribuabilii, respectiv Serviciul Gestiune Registru Contribuabili Declarații Fiscale, Serviciul Evidență pe Plătitor, Birou Servicii pentru Contribuabilii, Serviciu Colectare Executare Silită și reprezentanții Biroului de Autorizări și Case de Marcat, își vor desfășura activitatea la etajul 1.


Primirea contribuabililor va fi gestionată cu ajutorul bonurilor de ordine.


Această măsură a fost luată pentru a veni în sprijinul contribuabililor, ceea ce înseamnă că aceștia vor găsi soluții la problemele pe care le întâmpină într-un spațiu distinct, evitându-se astfel primirea contri-buabililor în incinta birourilor în care funcționarii își desfășoară activitățile de administrare fiscală, se arată în comunicatul de presă semnat de Ionuț Mișa, șeful AJFP Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9928 secunde