Se zguduie scaunele directorilor din ANAF

1482
4
Se zguduie scaunele directorilor din ANAF - fiscbulevardulmamaia6-1380817900.jpg

Articole recomandate

Reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală nu a adus mai multă ordine, stabilitate și eficiență a muncii. Dimpotrivă, de la 1 august 2013, în instituție s-a instaurat dezordinea. 


La Constanța, servicii întregi din cadrul nou înființatei Agenții Județene de Administrare Fiscală Constanța nu au putut să lucreze timp de două săptămâni pentru simplul motiv că, din motive de organizare a sistemului informatic, nu au putut fi introduse datele în calculatoare. Șefii de direcții regionale, de administrații județene și de servicii nu știu dacă să se apuce de treabă sau să-și pregătească bagajele. Trăiesc într-un climat de provizorat continuu, majoritatea fiind interimari. 


Oricând pot fi schimbați din funcție. Ieri, postul de televiziune Realitatea a lansat știrea că șefii Fiscului din județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Constanța, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Mehedinți, Olt, Dolj, Caraș, Timiș, Cluj, Maramureș, Ilfov și din două sectoare din București vor fi schimbați. Informația nu a fost con-firmată. Nimeni din structurile ANAF de la Constanța și Galați nu știe nimic despre preconizata schimbare. Dar nu ar mira pe nimeni ca peste noapte toți șefii să fie înlocuiți. 


Nici directorii de structuri care dețin posturile în urma unor examene nu sunt în siguranță. Iată, spre exemplu, Adrian Tinca, șef administrație adjunct - inspecție fiscală în cadrul Agenției Județene de Administrare Fiscală Constanța, a fost detașat la Agenția Județeană de Administrare Fiscală Harghita, pe același post, pentru a ajuta la eficientizarea insti-tuției. În locul său, a fost numit in-terimar Dumitru Mitică.



Comentează știrea

FONDURI UE
4 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

"prieten cu alex "
4 octombrie 2013
se clatina

pe cand acasta "clatinare" si la biroul vamal constanta,ma refer la "eternul" adjunct ,alex mateiciuc,cel,ce face si desface,cel,ce face liste cu cei care vor mai ramane si cei ce vor pleca ! alexutzule,noi cei tineri care ne-ai lasat fara munca,iti dorim sa ajungi ca noi ! te uram alex ! te-ai incojurat de o camarila cre,te va duce si pe tine in locul in care suntem ! si draga sanducu,mai afiseaza si tu o patre din averea agonisita ca,nu prea declari nimic prin declaratiile alea ! ct -25- FEB- nu este cumva prorietatea ta si umarul coincide ,cu data TA de nastere ! vezi ca ANI, nu a fost desfiintata !

FONDURI EUROPENE
4 octombrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:www.cultivareaciupercilor.ro

FONDURI EUROPENE
4 octombrie 2013
FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe:www.crestereaprepelitelor.ro

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Economie : Reformă fiscală cu pipeta
Vineri, 23 August 2013
Stire din Economie : Fiscul e în febra examenelor
Pagina a fost generata in 0.3818 secunde