Securitate cibernetică, aviaţie, agricultură. INFO economic

139
Securitate cibernetică, aviaţie, agricultură. INFO economic - 1-1714036222.jpg

Articole de la același autor

l Securitatea cibernetică devine tot mai presantă şi esenţială pentru întreaga societate, susţine Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică Bucureşti.

„Cu toţii suntem martorii unei creşteri a ameninţărilor cibernetice. În acest sens, este imperativ să lucrăm împreună pentru a crea un ecosistem de securitate cibernetică robust şi eficient. Acest lucru implică investiţii în formare şi educare, promovarea colaborării între actorii implicaţi şi stimularea inovaţiei şi cercetării în domeniul securităţii cibernetice”, a declarat Vevera.

l Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la Tulcea, că TAROM va primi, până la finele lunii, ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o etapă de reorganizare economică. El a reiterat dorinţa autorităţilor române de a salva compania, care se confruntă de mai mulţi ani cu dificultăţi financiare.

Întrebat ce înseamnă reorganizarea economică pentru TAROM, ministrul Transporturilor a sugerat disponibilizarea a 50% din angajaţi.

l În perioada 25 - 27 aprilie, în curtea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, are loc „Târgul de Florii”, primul eveniment de promovare a produselor agroalimentare provenite din zona montană a României etichetate pe schema de calitate „Produs montan”.

Toate produsele sunt obţinute exclusiv în zona montană a României, iar producătorii, oameni destoinici şi gospodari, prezintă bogăţia şi măreţia muntelui din cele mai îndepărtate judeţe ale ţării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5143 secunde