Concurs Seminar internațional privind siguranța și supraviețuirea pe mare

268

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV este membru al International Association for Safety and Survival Training – IASST. În această calitate, va organiza cea de-a 57 sesiune a organizației și seminarul cu tema: "Echipamente de siguranță și supraviețuire și mijloace de instruire". Evenimentul va avea loc la Hotel Bulevard din Constanța, în perioada 17 - 21 septembrie 2010.
La seminar vor participa aproximativ 60 de reprezentanți ai instituțiilor de educație din domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare, ai companiilor din domeniul industriei petroliere de offshore, precum și producători de echipamente specifice din țări precum Marea Britanie, Norvegia, Canada, Suedia, Danemarca, Namibia, Filipine, Australia, Africa de Sud, Olanda, Spania, Polonia, Islanda, Irlanda, România, Bulgaria, Insulele Feroe, Statele Unite ale Americii și altele.
IASST a fost fondată în anul 1980, cu rolul de a îmbunătăți continuu tehnicile de răspuns în cazurile de urgență, prin încurajarea schimbului de cunoștințe și experiență între furnizorii de training din domeniul siguranței pe mare. Membrii IASST provin din 47 de țări din America, Europa, Asia, Africa și Australia, majori-tatea făcând parte din mediul profesional naval: comandanți, șefi mecanici, piloți maritimi, personal din centrele de coordonare a salvării în caz de naufragiu, dar și reprezentanți din industria de offshore sau a centrelor de pregătire și perfecționare pentru personalul maritim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6041 secunde