Seminar la CCINA Constanţa: „Insolvenţa partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual”

164
Seminar la CCINA Constanţa: „Insolvenţa partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual” - 1-1682413004.jpg

Articole recomandate

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa şi SCA Piperea şi Asociaţii, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), organizează Conferinţa „Insolvenţa partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual”.

Lucrările seminarului se vor desfăşura, joi, 27 aprilie, între orele 10.00-13.00, la sediul CCINA Constanţa.

Conferinţa va fi susţinută de o echipă de specialişti în domeniu: Gheorghe Piperea - partener coordonator Piperea şi Asociaţii şi RomInsolv, Florian Mateiţă - partener RomInsolv SPRL, Mircea Deaconu - partener RomInsolv, Irina Sorescu - partener Piperea şi Asociaţii, Cătălina Taşcă - avocat senior Piperea şi Asociaţii.

Temele abordate în cadrul întâlnirii vor fi: „Ce este insolvenţa şi cum afectează debitorul şi creditorii?”, „Scopul legii, efectele deschiderii procedurii din perspectiva creditorului”, „Există beneficii ale insolvenţei?“, „Compensaţia creanţelor”, „Contracte pre- şi post- insolvenţă”.

„Dificultatea financiară şi insolvenţa sunt subiecte care pot interveni în parcursul economic al companiilor. În cadrul seminarului «Insolvenţa partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual», tematica este analizată din perspectiva creditorului, a celui care este afectat de insolvenţa partenerului său de afaceri.

Se vor prezenta idei şi măsuri de limitare a expunerii înainte de intrarea în insolvenţă a partenerului, se vor sintetiza drepturile şi obligaţiile creditorilor odată cu deschiderea procedurii, dintr-o perspectivă practică şi cu o bază de date axată pe experienţa în domeniul insolvenţei, acumulată în peste 20 de ani şi în derularea a peste 1.000 de dosare/cazuri”, au transmis organizatorii evenimentului.

Relaţii suplimentare, informaţii legate de modalităţile de înscriere, tarife (cu discount pentru firmele membre CCINA Constanţa) şi confirmarea participării se obţin la sediul CCINA Constanţa (bd. Al. Lăpuşneanu) sau la telefon 0241.619.854 - interior 238/221, telefon mobil 0725.308.745 sau e-mail [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde