Sevda, povestea unei afaceri de succes cu bijuterii

716
Sevda, povestea unei afaceri de succes cu bijuterii - sevda-1370011958.jpg

Articole recomandate

Sevda este una dintre companiile care s-a impus destul de rapid și pe piața bijuteriilor din metale prețioase din Constanța. Și, poate ce este cel mai important, se menține, semn că au găsit pârghiile necesare să-i determine pe constănțenii care au cumpărat să revină și… să recomande. 

Născută în 1993 din pasiune pentru rafinamentul bijuteriilor și din dorința de a oferi consumatorilor un loc special pentru alegerea cadourilor, așa după cum se descrie compania, Sevda a reușit să înregistreze creșteri constante de-a lungul anilor. 

Are peste 40 de puncte de desfacere împărțite omogen pe întreg teritoriul României, magazine care îmbină bijuteriile cu obiectele de cadou argintate și din cristal, precum și cu obiectele de decor. Mai exact, din lista de produse nu lipsesc bijuteriile din argint, din aur de 14K sau din aur de 18K, cu diamante, cele din perle naturale, de cultură sau din pietre naturale. În plus, în magazine se găsesc și obiecte din cristal de Bohemia, ceasuri, rame și albume foto argintate, obiecte de decor din material polirasinos, statuete și icoane din argint, dar și branduri cunoscute de ceasuri (Longines, Edox, CK, GC, Tissot, Swatch, Guess, Delbana, Q&Q, Casio).

"Devotamentul, puterea experienței și a tradiției în lumea bijuteriilor și a obiectelor cadou, continua cercetare a calității produselor și atenția acordată dorințelor consumatorilor reprezintă instrumentele prețioase cu care Sevda și-a construit succesul", spun reprezentanții companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Februarie 2013
Stire din Eveniment : A furat caseta cu bijuterii
Joi, 08 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Bijuterii ascunse într-o Toyota
Luni, 05 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Bijuterii confiscate la Vama Veche
Pagina a fost generata in 2.0349 secunde