Silviu Wagner a fost demis de la șefia "Oil Terminal"

1532
5
Silviu Wagner a fost demis de la șefia
Silviu Wagner a fost demis din funcția de director general al companiei "Oil Terminal", printr-un ordin al ministrului economiei. Motivele demiterii vor fi aflate la reuniunea de astăzi a consiliului de administrație al companiei constănțene.

Decizia ministrului Lucian Nicolae Bode vine pe fondul presiunilor făcute de Sindicatul "Oil Terminal" pentru demiterea lui Wagner. 

Comentează știrea

Ioana
10 aprilie 2012
Foarte Bine!!

In sfirsit s-a luat o decizie corecta!!!!!

MIRUNA
10 aprilie 2012
nu tin cu nimeni,nu am lucrat acolo

dar cred ca mai nou exista O DICTATURA SINDICATELOR(DE FAPT ADEVARATE ORGANZIATII MAFIOTE)..Nu spun ca acesti directori gen wagner sau popa de la adm.portuara sunt buni sau ca nu trebuia demis..dar cn s-a gasit sa lupte contra lor!?!?..niste sindicalisti care ,toata lumea stie, sunt mana in mana cu mafia economica!

ola
10 aprilie 2012
ura

cine este in locul lui w ???

romeo
11 aprilie 2012
Wagner Silviu

Este o decizie luata gresit la presiunea liderului de sindicat .Societatea a avut profit chiar si in perioada de criza si au fost majorari de salarii.SA FIE NUMIT DIRECTOR LIDERUL DE SINDICAT

KKK
11 aprilie 2012
Lui Romeo

gheorghe aurel, director general??? Romeo, nu-ti imaginezi cata prostie, mediocritate gazduiesre individul asta in capul sau mic!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6226 secunde