Simpozion dedicat Zilei Internaționale a Securității și Sănătății în Muncă

147
Simpozion dedicat Zilei Internaționale a Securității și Sănătății în Muncă - simpozion-1430159111.jpg

Articole de la același autor

Pentru a marca Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, în data de 28.04.2015, Inspectoratul de Muncă Constanța va organiza, în parteneriat cu Centrul Enterprise Europe Constanța, din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, începând cu ora 11, în sala de conferințe a CCINA, seminarul:

"Europa pentru cetățeni - Prevenirea accidentelor de muncă și a  bolilor profesionale la locul de muncă."

Seminarul propune spre dezbatere teme privind: factorii care generează accidentele de muncă și bolile profesionale; soluțiile și modalitățile concrete de îmbunătățire a capacității de prevenire a acestora.

Seminarul se înscrie, de asemenea, în acțiunile prin care EU-OSHA, în calitatea sa de agenție UE, are misiunea de a face din Europa un loc de muncă mai sigur, mai sănătos și mai productiv.

Seminarul își propune să  dezbată și următoarele aspecte:

- Consecințele muncii fără forme legale în caz de accident de muncă;

- Atenția deosebită acordată problemelor locului de muncă;

- Combaterea riscurilor la sursă, prin soluții tehnice, organizatorice, prin  management performant, în special prin utilizarea evaluării riscurilor și prin implementarea rezultatelor acestora;

- Succesul implementării soluțiilor tehnice și organizatorice la locul de muncă.

Prezentările vor fi susținute de: Niculae Voinoiu –directorul direcției de control SSM, din cadrul Ministerului Muncii, Eugen Bola - inspector șef  ITM Constanța, Marian Becheanu - inspector șef adjunct ITM Constanța și Tiberiu Pleșu - inspector șef adjunct ITM Constanța.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor în domeniul securității și sănătății în muncă, cât și managerilor, lucrătorilor și reprezentanților acestora, care împreună trebuie să colaboreze pentru prevenirea riscurilor și promovarea sănătății la locul de muncă. Participarea este gratuită prin confirmarea participării. Sunt invitate persoanele cu responsabilități în domeniu, reprezentanți din conducerea societăților comerciale și reprezentanți ai salariaților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5782 secunde