Solicitări de peste un miliard de euro au fost depuse pentru renovarea clădirilor

321
Solicitări de peste un miliard de euro au fost depuse pentru renovarea clădirilor - solicitaridepeste1miliarddeeuroa-1648996411.jpg

Articole de la același autor

Peste un miliard de euro au fost accesați prin PNRR, pentru renovarea clădirilor. Apelul de proiecte pentru Valul Renovării a fost deschis pe data de 1 aprilie 2022.

„Numărul record de cereri depuse într-un timp atât de scurt arată că există o nevoie mare pentru renovarea clădirilor, iar măsura propusă de noi, prin care nu cerem cotă-parte de la locatari sau de la autoritățile locale, a fost, de asemenea, necesară” – a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

MDLPA finanțează, din Planul Național de Redresare și Reziliență, eficientizarea energetică, asigurarea siguranței seismice și la incendiu a clădirilor multietajate rezidențiale și publice. Numărul proiectelor depuse și bugetul rămas pot fi consultate, în timp real, la adresa: https://mdlpa.ro/pages/pnrrbuget

Autoritățile publice locale, județene și centrale pot depune cererile online, facil și transparent, la adresa www.mdlpa.ro/investitii/PNRR, în limita sumei rămase de 1,8 miliarde de euro din bugetul total de 2,8 miliarde.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2773 secunde