Specialiştii bagă frica în români: Preţurile vor creşte şi în 2023

194
1
Specialiştii bagă frica în români: Preţurile vor creşte şi în 2023 - pret1-1665592620.jpg

Articole de la același autor

Specialiştii bagă frica în români: preţurile vor creşte şi în 2023. Specialiştii susţin că limita preţurilor nu a fost atinsă şi că acestea vor continua să crească şi în 2023. Conform datelor de la INS, zahărul, uleiul sau cartofii aproape că şi-au dublat preţurile, în timp ce alte produse s-au scumpit cu 20-30%!, potrivit RomâniaTV


Din păcate pentru români, preţurile vor continua să crească și în 2023, urmând ca inflația să se situeze în continuare la un nivel de două cifre. Astfel, nivelul de trai va continua să se deterioreze, iar victimele sunt în principal familiile cu copii, pensionarii și cei cu salariu minim pe economie, care însumează aproape jumătate din populația țării.

Există produse care au înregistrat chiar şi scumpiri-record, cum ar fi pâine. „Practic, avem la pâine o creştere mare. 26 % creştere la pâine. N-a mai fost niciodată atât de mare”, a afirmat economistul Adrian Vasilescu.


Comentează știrea

Preţurile
12 octombrie 2022
Specialiştii bagă frica în români

Pai, daca la vot ei au iesit la Carmaci. Nu-i sperie nimeni pe ai nostrii, lor le place asa.(specificul national cu pct. de pornire -80 ani). Ar fi fost eveniment national pe negatie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3375 secunde