"Speed-dating" pentru constănțenii care caută parteneri de afaceri

171

Articole de la același autor

Ieri seară, a avut loc, la Forte Life (zona Dacia), un eveniment organizat de JCI Constanța, destinat constănțenilor interesați de dezvoltarea rețelei de contacte, dar și de dezvoltare personală, eveniment la care au putut participa persoane active - antreprenori, manageri, profesioniști, persoane care-și caută un loc de muncă.

"Networking-ul înseamnă calea cea mai simplă de a obține informații, înseamnă extinderea rețelei de contacte. Este o comunicare directă și eficientă cu parteneri, potențiali cola-boratori sau clienți, este o modalitate la îndemâna oricui de a-și construi brandul personal sau al companiei la care lucrează. Scopul evenimentului este acela de a facilita interacțiunea dintre diverse persoane ce activează în medii profesionale diferite. JCI Constanța își propune să devină un liant între oameni de afaceri sau profesioniști", au precizat organizatorii.

Evenimentul a extins ideea de speed-dating la mediul profesional. Astfel, fiecare participant a avut șansa să interacționeze, pe rând, cu toți ceilalți participanți. Fiecare conversație a durat cinci minute, în care interlocutorii au avut posibilitatea să facă schimb de cărți de vizită și să descrie cât mai clar cu ce se ocupă, să-și facă cunoscute serviciile sau produsele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6804 secunde