SPIT. Ce penalități se aplică pentru întârzierea la plata taxelor și impozitelor locale

131
SPIT. Ce penalități se aplică pentru întârzierea la plata taxelor și impozitelor locale - spit1346157737136791891413706056-1380528543.jpg
Astăzi este ultima zi în care mai puteți achita taxele ș impozitele locale fără penalități. Începând de mâine se vor percepe majorări de întârziere și veți avea și mai mult de plătit. 


Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv. 


Obligațiile datorate bugetului local Constanța, pentru anul 2013 și/sau anii anteriori, se pot achita la ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale, la stațiile OMV și agențiile Garanti Bank din Municipiul Constanța sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată și mandat poștal. Pentru a evita aglomerația la ghișee este bine să alegeți una din variantele alternative. Totuși, în perioada 24 - 30 septembrie, inclusiv, SPIT a prelungit programul de lucru cu publicul până la ora 18,30.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8725 secunde