AVEREA lui Videanu, sub SECHESTRU: VILA din Snagov și 60 de milioane de euro

165
AVEREA lui Videanu, sub SECHESTRU: VILA din Snagov și 60 de milioane de euro - adrieanvideanu260306974600-1380530160.jpg

Articole recomandate

O parte din averea lui Adriean Videanu a fost pusă sub sechestru. Fostul ministru al Economiei este acuzat de subminarea economiei naționale, scrie realitatea.net.


Fostul ministru al Economiei s-a prezentat, în această dimineață, la DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat pentru săvârșirea infracțiunilor de complot și subminarea economiei naționale, în legătură cu facilitarea livrărilor de gaze naturale de Romgaz către SC Interagro, companie deținută de omul de afaceri Ioan Niculae.


Potrivit ordonanțelor din datele  de 24 și 26 septembrie 2013, informează DIICOT, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator, până la concurența sumei de 277.000.000 lei, asupra următoarelor bunuri imobile aparținând învinuitului Videanu Adriean: un imobil situat  în localitatea Snagov, județ Ilfov, 3 apartamente situate în municipiul București, un apartament situat în localitatea Mamaia, județ Constanța.


În cauză s-a mai dispus indisponibilizarea prin poprire a tuturor sumelor deținute în conturile deschise la 2 unități bancare pe numele învinuitului precum și a sumelor datorate acestuia cu titlul de dividende de către 2 societăți comerciale.


De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea prin instituirea sechestrului a unui număr de 66.906 acțiuni deținute de către Videanu Adriean la trei societăți comerciale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4547 secunde