Târgul în care damele golesc portofelul domnilor

416
Domnilor, dacă vreți să fiți admirați, iubiți, adorați, adulați, luați-vă de mână prietena, soția, amanta, duceți-o la shopping la SEB Esthétique, în Mamaia, și dați-i pe mână portofelul!  Lăsați-vă în voia bucuriilor ei mărunte și nu vă mai gândiți la sutele și miile de lei ce se topesc în doi timpi și trei mișcări! Bucurați-vă că în ochii ei răsar stelele fericirii! Asemenea clipe merită orice sacrificiu din partea voastră. SEB Esthétique este primul "târg de frumusețe", deschis în sud-estul țării, iar meritul organi-zării evenimentului îi revine Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.  Vineri, 24 mai 2013, cu prilejul inaugurării, Mihai Daraban, președintele CCINA, a declarat că evenimentul este dedicat atât profesioniștilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală și hair-style, cât și publicului larg, aflat în căutarea celor mai noi produse și servicii din acest domeniu. 
"La această primă ediție participă peste 30 de producători, distribuitori, importatori, retaileri de produse, mobilier și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală, hair-style, make-up, din România și Bulgaria, alături de specialiști din fiecare domeniu de activitate al industriei de înfrumusețare, al segmentului wellness-spa și nutriției BIO. Ei vor prezenta, atât publicului larg, cât și reprezentanților saloanelor, centrelor SPA și clinicilor, cele mai inovative tehnologii, proceduri și tendințe din domeniul beauty. Ne-am propus să permanentizăm această manifestare expo-zițională, introducând-o în ca-lendarul anual al târgurilor organizate de CCINA" - a afirmat Daraban. Încă de la deschidere, expoziția a fost luată cu asalt de frumoasele Constanței, interesate să cumpere cele mai noi produse, la prețuri promoționale, să se pună la curent cu tehnologiile și tendințele din domeniu.

Evenimentul expozițional cuprinde: demonstrații de machiaj profesional, nail design, hair-style, de tratamente faciale și întreținere corporală, dar și workshop-uri tematice, concentrate asupra celor mai actuale subiecte din domeniu.  Job Corner este un alt element de atracție al târgului. În cadrul lui, companiile participante la eveni-ment își prezintă oferta de locuri de muncă.  Salonul SEB Esthétique este deschis până pe data de 26 mai 2013, un timp mult prea scurt pen-tru cele peste 100.000 de doamne și domnișoare ale Constanței care ar dori să-l viziteze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.489 secunde