Fotbal / Andrea Stramaccioni a fost demis de la Inter

42
Fotbal / Andrea Stramaccioni a fost demis de la Inter - andreastramaccioni-1369413495.jpg
Clubul italian de fotbal Inter Milano l-a demis vineri pe antrenorul Andrea Stramaccioni, la cinci zile după ce echipa, la care joacă și fundașul român Cristian Chivu, a încheiat pe un dezastruos loc 9 ultima ediție de campionat, informează presa internațională.

Șefii lui Inter l-au anunțat pe Stramaccioni de această decizie, dar clubul nu a făcut încă un anunț oficial. Următorul tehnician al echipei lombarde va fi probabil Walter Mazzarri, ce a demisionat în weekend de la Napoli, cu care a terminat campionatul pe poziția secundă.

Stramaccioni avea contract până în 2015. El nu mai antrenase în Serie A până când a preluat-o pe Inter, în martie anul trecut, înlocuindu-l pe Claudio Ranieri. Cu el la cârmă, Inter s-a clasat pe locul 6 în precedenta ediție a Serie A.

Pe finalul actualului sezon, Inter a avut șase înfrângeri în șapte etape, deși la un moment dat spera chiar într-o calificare în Liga Campionilor. 

Parcursul dezastruos al lui Inter s-a datorat și numărului foarte mare de accidentări, printre jucătorii cu probleme medicale fiind și Chivu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4047 secunde