Îngrijorarea unui parlamentar de Constanța: DE UNDE PROVIN BANII NEGRI DIN MAMAIA?

1583
5
Îngrijorarea unui parlamentar de Constanța: DE UNDE PROVIN BANII NEGRI DIN MAMAIA? - litoralmamaiazonacazino24-1369240540.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarul constănțean Florin Gheorghe a susținut în plenul Camerei Deputaților o declarație politică privind banii negri care circulă în economia locală constănțeană, în special în investițiile din stațiunea Mamaia. Intitulată "Nu… banilor negri!", declarația politică se vrea un denunț referitor la declarațiile primarului Radu Mazăre, care susținea că nu îl interesează proveniența banilor atât timp cât ei sunt investiți în stațiunea Mamaia. 


"Uimit, l-am ascultat pe primarul Mazăre de sărbătoarea Paștelui, la o emisiune pe un post tv național, declarând că pe el nu-l interesează sursa banilor (fie albi sau negri,) atâta vreme cât sunt investiți în stațiunea mult iubită de dânsul. Se impune să-i aducem la cunoștință primarului câteva aspecte, și anume: banii negri ce apar într-o investiție sau cheltuială la un moment dat într-un loc anume, de fapt sunt bani sustrași anterior de la impozite și taxe din alt loc. Tot furt se numește. Diferă doar perioada și uneori zona", susține Florin Gheorghe. 


Deputatul spune că persoanele care au obținut sume mari de bani din evaziune fiscală vor continua, astfel, să eludeze atât bugetul local cât și cel central. "Primarul Mazăre ar fi trebuit să se exprime exact invers și anume, să fie foarte grijuliu față de proveniența legală a sumelor investite în stațiunea Mamaia", a conchis Florin Gheorghe. 


Comentează știrea

europeanu
23 mai 2013
Hotul de mazare

Pai cum sa-l intereseze banii negrii ? El de unde isi trage spagile ? Ca din impozite nu prea mai are de furat..

Andrei
23 mai 2013
declaratie politica

Domnu' deputat sa dea declaratii concrete si sa aduca probe care sa sustina ceea ce afirma, asta daca PDL-ul si altii il vor dupa gratii pe Mazare. La declaratii politice se pricepe toata lumea. In cazul acesta hotul striga hotii, cat a stat la putere, pedeleu' a dovedit ce hram poarta, asa ca sa ne scuteasca.

Vlad
23 mai 2013
ortografia in pom

banii negri; nu negrii cu 2 de iiiiiii vai de voi

sgg
23 mai 2013
fgf

Istetule de redactor...negri da,negrii nu .

ffj
23 mai 2013
fuck off

nu tin cu mazare deloc dar ...domnului deputat ii transmit sa-si bage p..a-n masa si sa ne lase in pace ...ne dau noua "alesii" ceva moca ??ei nu au fost in stare sa aiba grija de GFR si de ELECTRICA .... DESTEPTILOR DE GUVERNANTI AVETI GRIJA DE VOI SI DUPAIA SA VA DOARA-N COT DE NOI ...la kkat cu voi ca nu meritati osteneala ... HAI NASTERE USOARA DOMNILOR DEPUTATI !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2752 secunde